Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9/13 στις 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 

Τρομοκρατήθηκε το μνημονιακό μπλοκ από την καθολική συμμετοχή στην απεργία και στη συγκέντρωση στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, στέλνοντας δυνατό μήνυμα ελπίδας, για ένα μεγάλο απεργιακό ανατρεπτικό κύμα που φουντώνει.

Τα συγκλονιστικά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις , διαψεύδοντας όλες τις Κασσάνδρες για το αντίθετο.

Η μεγάλη αποφασιστικότητα, η μαζική συμμετοχή στις συνελεύσεις και στην απεργία κονιορτοποίησε όλες τις προσδοκίες της κυβέρνησης και όλου του μνημονιακού μπλόκ.
To ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους εργαζομένους, να δυναμώσουν το απεργιακό τσουνάμι και να πάρουν μαζικά μέρος στη 4ωρη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 18/9 και στη συγκέντρωση που διοργανώνει στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας η ΑΔΕΔΥ, στις 10:30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
Τώρα ο συντονισμός δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι κομβικής σημασίας. Απαιτεί την μεγαλύτερη συγκέντρωση δυνάμεων, συνεκτικό πρόγραμμα αγωνιστικών δράσεων από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που θα βάζουν σε τροχιά αγωνιστικής κλιμάκωσης όλους τους εργαζόμενους.
Σε αυτή την κρίσιμη φάση, όσοι συνεχίζουν να βάζουν φρένο στην αγωνιστική συνένωση όλων των δυνάμεων του συνδικαλιστικού κινήματος, πρέπει να παραμεριστούν.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9/13 στις 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου