Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΨΝΠΟ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ

Μετά την καθολική κατακραυγή και τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων, φορέων και του πιερικού λαού γενικότερα, η κυβέρνηση έκανε "όπισθεν ολοταχώς" και ακύρωσε την παράλογη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ του δάσους και των εγκαταστάσεων του πρώην ΨΝΠΟ. Είχαμε τονίσει ευθύς εξ' αρχής ότι η μόνη επιβεβλημένη λύση είναι η ακύρωση της παραχώρησης και επικροτούμε τους αγώνες τόσο της επιτροπής ενάντια στο ξεπούλημα όσο και των κατοίκων της περιοχής.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοποίησε κάθε δυνατό τρόπο ώστε να ενισχυθεί ο αγώνας ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ. Η δικαίωση ικανοποιεί όλους όσους αγωνίσθηκαν και δίνει κουράγιο και ελπίδα για την πλήρη κατάργηση του αμαρτωλού αυτού ταμείου και το σταμάτημα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Η δημοτική αρχή της Κατερίνης και οι κυβερνητικοί βουλευτές στο νομό μας προσπάθησαν να κάμψουν με αποπροσανατολιστικές προτάσεις την επιμονή για την μη μεταβίβαση της έκτασης στο ΤΑΙΠΕΔ. Η περίφημη πρόταση για ανταλλαγή δημοτικών εκτάσεων ήταν άλλη μία τυχοδιωκτική πρόταση των τοπικών μας αρχόντων και έδειξε για την πλήρη ευθυγράμμισή τους με τις μνημονιακές απαιτήσεις.
Καλούμε όλους τους Πιεριείς σε έναν διαρκή αγώνα, σε καθημερινή επαγρύπνηση για να προασπίσουμε την δημόσια περιουσία. Σύντομα πολιτικές και κινηματικές εξελίξεις θα τερματίσουν τον εφιάλτη του ελληνικού λαού που ακούει στο όνομα μνημόνια, Τρόϊκα και συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και έτσι θα τελειώσει το μεγάλο ξεπούλημα της περιουσίας του λαού μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου