Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δήλωση του νέου συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ζήση Ζάννα, με τη λήξη των διαδικασιών της 1ης νομαρχιακής συνδιάσκεψης

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός που ωριμάζει. Η ωρίμανση αυτή αποτυπώνεται και στις διαδικασίες του κόμματος, οι οποίες είναι βαθειά δημοκρατικές και συλλογικές τιμώντας τις παραδόσεις της αριστεράς.
Οι προκλήσεις και οι στοχεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα είναι θα έλεγα ιστορικές και η μόνη επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επιτυχία σε όλα τα μέτωπα ως όρος για την επιβίωση του ελληνικού λαού, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του.
Προτεραιότητές μας για το επόμενο διάστημα είναι η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, ανατροπή της αυτοδιοικητικής πραγματικότητας και η εφαρμογή ενός προγράμματος ανασυγκρότησης της οικονομίας και της παραγωγής της χώρας, δουλειάς, παιδείας και υγείας για τον ελληνικό λαό. Με λίγα λόγια εφαρμογή ενός συγκεκριμένου, επεξεργασμένου προγράμματος εξόδου από την κρίση με την κοινωνία όρθια και όχι ισοπεδωμένη όπως επιζητούν Τρόϊκα και ελληνική συγκυβέρνηση.
Η 1η μας συνδιάσκεψη επικαιροποίησε το διαρκές κάλεσμα στους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τους ανέργους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους και τους ελευθεροεπαγγελματίες να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν κομμάτι της υπόθεσης της ανατροπής και της αναγέννησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου