Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ 58"


 Μέσα σε μια παρακμιακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η πρώτη συνάθροιση της πρωτοβουλίας των 58 από γνωστά "σεσημασμένα" πολιτικά πρόσωπα, "ορφανά" του εκσυγχρονισμού του Κ. Σημίτη, τα οποία πρωτοστάστησαν από τη δεκαετία του '90 , στο όνομα, τάχα, του εκσυγχρονισμού, στην καταστροφική πορεία της χώρας με συνέπεια τη σημερινή ανεπανάληπτη τραγωδία.

Πολιτικοί παρατηρητές τόνιζαν ότι ποτέ, ίσως, στο παρελθόν τόσα πολλά πολιτικά πρόσωπα ενός εξουσιαστικού κατεστημένου δεν συνωθήθηκαν σε ένα χώρο, μόνο και μόνο για να καταδείξουν στο πανελλήνιο τους κατ'εξοχήν ενόχους και συνενόχους της σημερινής Ελλάδας του μνημονίου και της "νεοαποικιακής κηδεμονίας" , η οποία με περισσό θράσος θέλει να εμφανιστεί ως σωτήρια κίνηση για το αύριο.


Οι ίδιοι παρατηρητές υπογράμμιζαν ότι για πρώτη φορά αυτοί που συνεχίζουν να κυβερνούν καταστρέφοντας και αντιπροσωπεύουν το απόλυτο παρελθόν και την κατάρρευση,υπερπροβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως το νέο και το ελπιδοφόρο.
Αν υπάρχουν στην Ελλάδα πολιτικά πρόσωπα χίλιες φορές πιο τροϊκανοί από την τρόικα και πολλαπλάσια μνημονιακοί από τα μνημόνια , τότε σίγουρα μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται όσοι/ες συναθροίσθησαν στο Ακροπόλ τη Δευτέρα το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου