Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση της "Αυγής" στον γκεμπελισμό του Γεωργιάδη


Η λάσπη περί διαπλοκής δεν αγγίζει ούτε την Αυγή, ούτε το Κόκκινο, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πανικόβλητος ο ανεκδιήγητος υπουργός Υγείας από τις αποκαλύψεις της Κυριακάτικης Αυγής για τις δεσμεύσεις, που έχει αναλάβει έναντι της πολυεθνικής εταιρείας TEVA (ισραηλινών συμφερόντων) καταφεύγει στη γνωστή τακτική του να συκοφαντεί. Πες πες κάτι θα μείνει! Είναι η γνωστή τακτική του Γκέμπελς.
Περιμένουμε ο Γεωργιάδης να απαντήσει στην ουσία των διαλαμβανομένων στα άρθρα της Αυγής.Το άρθρο υπογράφει ειδικός συνεργάτης, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία για κείμενα που αναφέρονται σε εξειδικευμένα θέματα και είναι προϊόντα συλλογικής έρευνας. Προφανώς το άρθρο απηχεί τις θέσεις της εφημερίδας. Η Διεύθυνση έχει όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τον βίο και την πολιτεία του Γεωργιάδη στο υπουργείο Υείας. Αν αυτός θέλει να κάνει αγωγή στην Αυγή, όπως απείλησε το πρωί μέσω της τηλεόρασης, ας προχωρήσει. Θα πάει για μαλλί και θα βγει κουρεμένος!
Η λάσπη περί διαπλοκής δεν αγγίζει ούτε την Αυγή, ούτε το Κόκκινο, ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν κάποιοι υπήρξαν διαπλεκόμενοι με ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες είναι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που συνέπραξαν στην εκτόξευση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης τα προηγούμενα χρόνια και στο πάρτυ των ελληνικών, κατά βάση, φαρμακοβιομηχανιών. Τώρα η Τρόικα επιβάλλει βιαίως το πάρτυ να γίνει προς όφελος των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και εις βάρος της ανάγκης των Ελλήνων πολιτών για φθηνά και αξιόπιστα φάρμακα. Δεν πρόκειται απλώς για δημοσιονομική "διόρθωση", αλλά για συνειδητή προσπάθεια διάλυσης της εγχώριας παραγωγής και μετατροπής της Ελλάδας σε χώρα με γκαρσόνια, χωρίς να μπορούν οι επιστήμονες να κάνουν έρευνα και η καινοτομία να προσθέτει αξία στην οικονομία και το διεθνές κύρος της χώρας. Η σύγκρουση λοιπόν με τον Γεωργιάδη και την Τρόικα δεν αφορά μόνο τις τιμές των φαρμάκων. Αφορά την ικανότητα της χώρας να μπορεί να παράγει τρόφιμα και φάρμακα και να διασφαλίζει την κάλυψη με ενεργειακά αποθέματα, διότι διαφορετικά η Ελλάδα ανεπιστρεπτί θα μεταβληθεί σε οιονεί αφρικανική χώρα. Το ίδιο μέλλον επιφυλάσσει η Τρόικα σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο.

Η Διεύθυνση της Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου