Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Kάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης


Η αναχαίτιση της φασιστικής απειλής εναπόκειται στην ενεργοποίηση των κοινωνικών δημοκρατικών δυνάμεων και στην ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.
Η κινητοποίηση της Τετάρτης πρέπει να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ειρηνικό αντιμνημονιακό - αντιφασιστικό συλλαλητήριο υπεράσπισης της δημοκρατίας. Η μαζική παρουσία μας θα αποτελέσει την πιο ηχηρή καταδίκη των χρυσαυγιτών δολοφόνων του Παύλου Φύσσα. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε μόνο στην καταδίκη του ειδεχθούς πολιτικού εγκλήματος. Εξίσου απαραίτητο είναι να διεκδικήσουμε μαχητικά το ξήλωμα του χρυσαυγίτικου μηχανισμού βίας το κόψιμο της σύνδεσης του φασιστικού παρακράτους με τα σώματα ασφαλείας και να ανατρέψουμε την μήτρα που τον γεννάει.

Την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει στην άθλια θεωρία των δύο άκρων, η αναχαίτιση της φασιστικής απειλής εναπόκειται στην ενεργοποίηση των δημοκρατικών πολιτών."

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και άνεργο κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη σε μαζική αντιφασιστική-αντιμνημονιακή συγκέντρωση και πορεία την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη ώρα 7μμ στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου