Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας για τις δηλώσεις των τοπικών βουλευτών της ΝΔ




Πρωτάθλημα υποταγής στο Σαμαρά και την Τρόϊκα ξεκίνησαν οι γαλάζιοι βουλευτές του νομού μας, με μπαράζ δηλώσεων υποστήριξης στο κλείσιμο της ΕΡΤ. 
Ουσιαστικά ανύπαρκτοι από τα προβλήματα του νομού, διαγκωνίζονται για την επόμενη μέρα, υπερθεματίζοντας δήθεν στην ανάγκη κλεισίματος της ΕΡΤ ως άντρο διαφθοράς και ανομίας παραβλέποντας τις ευθύνες των κυβερνήσεών τους αλλά και την αντιδημοκρατική εκτροπή που νομιμοποιούνε. 
Ο απεργιακός αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ και οι χιλιάδες λαού που βρέθηκε όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό των απεργών δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. 
Η τρικομματική συγκυβέρνηση της μνημονιακής εξαθλίωσης και τρομοκρατίας, των κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων δεν σώζεται με τακτικισμούς και λοβιτούρες. Θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα κάτω από το βάρος των μνημονιακών εγκλημάτων απέναντι στο λαό, τους εργαζόμενους και τη Δημοκρατία. 
Το success story δεν έχει happy end για την συγκυβέρνηση και την Τρόϊκα. Το λαϊκό κίνημα ανοίγει το δρόμο της ανατροπής, το δρόμο για μία πορεία αναγεννητική για την χώρα, δρόμο προόδου και δημοκρατίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου