Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Σχόλιο του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας για την επίσκεψη Κεφαλογιάννη


logo

Μόνο πρόγραμμά τους το Μνημόνιο - Η Πιερία πρωταθλήτρια στην φτώχεια και την ανεργία
Ο κος Κεφαλογιάννης με την χθεσινή του επίσκεψη στην Κατερίνη επιβεβαίωσε την πειθαρχία της τρικομματκής συγκυβέρνησης στο μνημόνιο και επανέφερε τις συνταγές λιτότητας και αδιεξόδου ως προοπτική ανάπτυξης. Οι ίδιοι που επιβάλανε τη φτωχοποίηση της χώρας με ανυπόφορους εκβιασμούς του ελληνικού λαού κάνουν τώρα λόγο για δήθεν σταθεροποίηση και πρόγραμμα 1000 ημερών.
Η Πιερία έχει πληρώσει ακριβά τις πολιτικές των μνημονίων καθώς καταγράφει τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα. Ο πρωτογενής τομέας έχει απαξιωθεί πλήρως, διαρκώς νέα λουκέτα μπαίνουν στην αγορά. Η εκλογή μάλιστα τεσσάρων βουλευτών της ΝΔ, με τον άδικο καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο στην Πιερία δίνει την αίσθηση στον κύριο Κεφαλογιάννη ότι μπορεί να επιβάλλει ακίνδυνα την πολιτική του, πράγμα που έχει ακυρωθεί στην πράξη από τους αγώνες και την αντίσταση των Πιεριέων. Καμμία απάντηση για τα καυτά ζητήματα, καμμία απάντηση για το θέμα των διοδίων, του ΤΕΙ Κατερίνης.
Παρά μόνο μεγαλόστομες δηλώσεις περί άκρων όταν την ίδια στιγμή την ατζέντα της ΝΔ την διαμορφώνει η Χρύση Αυγή και η άκρα δεξιά.
Οι μέρες τους όμως είναι μετρημένες, το περήφανο ΟΧΙ του Κυπριακού λαού ανοίγει δρόμους αμφισβήτησης στους μονοδρόμους που επιβάλανε στον Ελληνικό λαό.
 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου