Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

OΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6-02 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πιερίας καλεί κάθε εργαζόμενο, επαγγελματία, πολίτη του Νομού μας να εμποδίσει τα σχέδια των μεγαλοεργολάβων και της τρικομματικής συγκυβέρνησης για την λειτουργία των διοδίων στο Αιγίνιο και των πλευρικών σταθμών της Λεπτοκαρυάς που δεν λειτούργησαν μετά από ανυποχώρητους αγώνες του λαού της Πιερίας.
Δεν θα επιτρέψουμε τον αποκλεισμό της Πιερίας, τον οικονομικό μαρασμό ενός νομού που η θέση του και η οδική-σιδηροδρομική σύνδεσή του από ισχυρό πλεονέκτημα γίνεται κατάρα.
Οι ευθύνες των κομμάτων που κυβέρνησαν και της σημερινής συγκυβέρνησης(Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)των μνημονίων και της φτώχειας είναι τεράστιες. Κανένας δεν πρέπει να ξεγελαστεί από την υποκρισία τους και την κοροϊδία ότι ενδιαφέρονται για τα διόδια και την δυστυχία του λαού μας όταν ψηφίσανε όλες τις συμβάσεις και τα μνημόνια.
Καλούμε τον Λαό της Πιερίας να συμμετέχει μαζικά και αγωνιστικά στις κοινητοποιήσεις που διοργανώνει η επιτροπή αγώνα κατά των διοδίων την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  στις 15,30 στο σταθμό διοδίων του Αιγινίου.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου