Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Η χρυσαυγίτικη επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Στρατούλη

Χρυσαυγίτες χτύπησαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρη Στρατούλη, στο ΟΑΚΑ.

Ο βουλευτής το απόγευμα της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου βρισκόταν στο γήπεδο παρέα με το γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα αγνώστων, οι οποίοι αφού δήλωσαν τη χρυασυγίτικη τους ταυτότητα, χειροδίκησαν ενάντια στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Στρατούλης είναι καλά στην υγεία του. 

Το περιστατικό συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα. Οι τρεις δράστες πλησίασαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον χτύπησαν στο κεφάλι και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου περιέθαλψε τον Δ. Στρατούλη, ενώ στο ΟΑΚΑ έχει κληθεί και η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.   "Eίμαστε μέλη της Χρυσής Αυγή και θα σε σκοτώσουμε τώρα, εδώ", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης στον ALPHA, ο οποίος κατήγγειλε επίθεση από άτομα που δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Στρατούλης ζήτησε τη λήψη μέτρων, καθώς όπως τόνισε "αποδεικνύεται πλέον ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική οργάνωση, αλλά δολοφονική σπείρα".Δείτε το βίντεο από το enikos.gr


***************


Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τη δολοφονική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του «τώρα θα σε σκοτώσουμε».

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου